Design

STAAL&HOUT TAFEL

AANPASBARE TAFEL

Tafel vervaardigd uit rauw staal en natuurlijk hout. Het frame bestaat uit slanke staalprofielen welke gezet zijn waardoor deze geen scherpe hoeken kennen maar juist een fijne kromming die vriendelijk zijn voor iedere aanraking en haast uitnodigen om de vingers er langs te laten lopen. Het tafelblad op de foto's is gemaakt van hergebruikt hout van oude opzetranden dat natuurlijk in de zon is vergrijsd. In feite kan voor het blad iedere gewenste invulling toegepast worden; nieuw hout maar ook hergebruik van een vorige tafelblad, oude kast of elegant verouderd hout van een schuur of gevelbekleding.

Een van de planken in het blad is uitneembaar en deze is te verwisselen met een van de andere 'themaplanken'. Denk daarbij aan een plank met geïntegreerde plant- en/of kruidenbak, wijnkoeler, kaarsenstandaard, krant/tijdschriftenbak, snijplank, verlichting, spelbord of iedere andere gewenste functionaliteit.

Het unieke ontwerp levert een moderne tafel met strakke lijnen welke tegelijkertijd warmte uitstraalt door zijn pure materialisatie en daarnaast vele unieke functionaliteiten beidt.

Bestellingen zijn op maat en iedere tafel is uniek, we zien uw informatie-aanvraag via info@schneijderberg.com graag tegemoet

Status: Gerealiseerd en te bestellen via info@schneijderberg.com

© Schneijderberg Architectuur & Design